(iOS) Battle of Warships: Морской бой обманює нескінченну кількість очок
Feb 15, 2022 7:28:41 GMT -6
Post by pohardtengathe on Feb 15, 2022 7:28:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Морской бой ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Морской бой IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченну кількість очок ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Морской бой 2022 version ▞▞▞
Це весела гра. Але я не буду грати в неї знову. Я видалив його, тому що це фейк. Я отримав 10 ранг і витратив час і гроші на створення кораблів і флоту. Після відкриття рідкісного контейнера вся гра перезапустила, і весь мій ігровий прогрес був втрачений, і не можу відновити будь-які попередні кораблі, які я мав, оскільки раптом отримав нове ім’я гравця тощо. Я б не витрачав ні часу, ні грошей на встановлення цього рипу...
Plz vi pane do pobachennya perdole!!!velme
Гра дуже гарна. Мене трохи засмучує, що деякі з найкращих кораблів купують лише за справжні гроші, а не за золото чи платину. Крім того, моя гра продовжує закриватися сама по собі, без попереджень, без повідомлень про збій, вона просто зависає, більшість часу, коли я вступаю в бій, а потім закривається. Виправте це, будь ласка, це одна з небагатьох хороших ігор про військовий корабель, які я знайшов на Android, які сумісні з моїм планшетом.
Battle of Warships: Naval Blitz ایکشن zdgt
Можна отримати багато ресурсів, але для цього потрібно багато битв. У мене є 4000 золота і 20 мільйонів доларів, але я витратив 2 долари, щоб купити Mahan... ось і все. Я дивлюся відео за золото, граю в матчі для обертання контейнерів і оновлюю свої кораблі. Однак, щоб я міг витрачати свої ресурси, потрібно частіше оновлювати оновлення. Крім того, ігри збігаються частіше, ніж ні. Команди найчастіше не збалансовані. Не зрозумійте мене неправильно, це вибух, але не якщо ви перебуваєте на есмінці, а Матуші чи Ямато стріляють у вас.
Це чудова гра, заснована на військових кораблях. Мені подобається ця гра. Але нова версія оновлення 1.72.9 дуже погана, тому що багато сповіщень на екрані та домовленості матчів абсолютно погані, а панель нового типу Hp дивна. Сподіваюся, наступне оновлення буде хорошим. Версія 1.72.9 мені не подобається .я граю в цю гру Стара версія. Будь ласка, виправте несанкціоноване сповіщення. Дякую
Нагорода за завершену гру/ продовжує карати невеликими нагородами, дурна гра, так **** і витрачаю 1000x контейнерів, так дурно, що всі кораблі зібрані, але не можу зібрати новий корабель, але це так засмучує, що я через кілька годин, але зібрав новий!!!
Ало не качає
byfly simulator: flyspill Simulator hgv
Приємно, але після того, як ви отримаєте 30-денну нагороду, ви дуже рідко її отримуватимете взагалі... Хотілося б набагато більше, якби ви отримали більше нагород і просто щоб нагадати людям, що вам потрібно повністю оновити корабель, а також придбати обидва комплекти прапорів щоб купити символ, щоб отримати максимальне оновлення кораблів
B.O.W — це те, що ви очікуєте побачити з того, що тягнеться за собою в магазині Google Play. Гра грає добре (принаймні для мого телефону) із прийнятною графікою. Функції, які ви можете використовувати з кораблями, якими я володію, є дещо цікавими, оновлення кораблів тощо. Однак, коли я грав у гру, я помітив дратівливі збої. Жменя торепед, що проходять через гори і приходять з напрямку, де не можна знайти ворожого корабля. Літаки роблять те ж саме. Я грав у неї максимум тиждень, перш ніж зупинився.
Не рекомендую до скачування
Я дуже люблю цю гру, але у мене є деякі проблеми з цією грою, 1-е: коли я намагаюся приєднатися до матчу, я потрапляю на сервер, де ніхто не приєднується або будь-які гравці. 2-е: Я хотів би, щоб ви могли додати італійські кораблі в грі. Так що так, це в основному все таки продовжуйте працювати над цією грою, я хочу побачити, чи може вона бути дуже популярною.
Номер гра
Спочатку грав як гість, щоб перевірити ігровий процес. Після кількох матчів мені сподобалося, тому я вирішив створити обліковий запис, витратити гроші та регулярно грати в гру. Тому очистив дані та спробував увійти. Тепер це не дозволяє мені зареєструватися та почати гру навіть як гість. Я вже багато разів видаляв і перевстановлював, але це не працює. Гарно! Мої гроші тепер у безпеці, мао...
Після оновлення в мене пропали всі кораблі, весь прогрес у грі і пішли спільні глюки безкоштовне золото за 600 годин розробників виправте
було б непогано, якби ви додали до гравців клан, а також прапори гравців з якої країни. Необхідно розробити карту Світового океану і щоб клани боролися за територію в океанах.
Цікаво, але 1) більша частина кращого вмісту заблокована за покупками 2) немає туману війни, що фактично робить руйнівники марними або, принаймні, кошмаром для гри.
Хуєта
Ця гра дійсно хороша, найкраща гра бойових кораблів, у яку я грав протягом багатьох років, із гарною графікою та ігровим процесом. Все, чого я хочу на додаток до цієї гри, — це дозволити мені вибрати карту, на якій я хочу битися, а також надіслати запит на дружбу своїм друзям. Вони грають у гру, але ми не можемо йти в бій разом. Тож я хотів би, щоб ви могли зробити це можливим, це буде не тільки гарна гра, але й чудова гра. Дякую!!
Часто висить гра, часто чат висить, вибиває під час бою!!! Колись була краща і стабільна!!!
Виграти зовсім складно мене постійно рубососять розробляти легше гру трішки і так я видаляю гру
Гра дуже класна будласка тільки поміняйте управління
У чудову гру граю вже більше року. Сьогодні він сказав мені погодитися з політикою і ввійшов мене в мій обліковий запис Google, а не в гостя, яким я використовував, і видалив усі мої кораблі, гроші, золото, платину, все. Якого біса!!
Спробував гру після гри в Wow Blitz, і спочатку це було весело, але все дуже швидко пішов на спад. На початку битви вас обстрілює ворог dd, який наполовину зменшує ваше здоров’я лише своїми гарматами? Прицілювання жахливе, і, незважаючи на чутливість прицілювання на макс., махання по екрану, щоб прицілитися, липке і зовсім не плавне, Авіаносці мають шалене прискорення і не можуть бути пошкоджені снарядами БД лінкорів.
Зробити гру онлайн
Фігня
Для веселої гри потрібні певні навички, слідкуйте за товаришем по команді, інакше вас помітять. Гра відстає в головному меню, під час гри та під час реклами, щоб отримати нагороди. І воно не відповідає і обриває вас. Також деякі люди знайшли хак у грі, і там торпеди можуть йти під островами..... SMH
Дуже насолоджувався грою. Навіть витратив на це трохи грошей. Що я зазвичай не роблю. Однак після недавнього оновлення. У гру неможливо грати. Як тільки виходить на поле битви, він глючить, де покаже корабель на кордоні, весь екран мерехтить і всі вороги мерехтять. Shame була гарною грою до оновлення
Добре. Я люблю гру. Графіка та керування кораблями приголомшливі. Це єдина гра, до якої я підключений. Але... він рекламує, що якщо ви зробите будь-яку покупку, ви можете позбутися реклами, але коли я щось купив, реклама все ще є. Про безкоштовне золото та контейнери все ще є реклама. Це єдина реклама. Так чому вони не пішли??
Ви НЕ можете зрівняти гравців низького рівня з гравцями високого рівня преміум-класу? Я маю на увазі, що я розумію, що вам потрібні вільні гравці, щоб померти якомога швидше, щоб ви могли примусити нас рекламувати на кожному кінці бою. Але це не весело. Чи не є нерозумним, щоб високооплачувані гравці отримували в основному стартовий корабель 2 рівня? Також дуже серйозна проблема з балансуванням, коли я бачу, що преміальний крейсер фактично переміг звичайні лінкори у вогневій потужності, я знаю, що ця гра не збалансована.
Якщо ви позбудетеся від хакерів, я хотів би повернутися. Ви витратили багато доларів на цю гру, але всі гроші стають марними, коли менший корабель може вивезти вас лише кількома ударами. Така ганьба, потенційно найкраща Naval гра в магазині.
Гівно неможе відпливти від торпеди повільний корабель і слабкі пулимети не раджу
Почалося добре, але останнім часом було дуже погано. Виправте свій сервер збігу або почніть втрачати гравців.
Не хватає деталей і опису кораблей Озвучка ніякая
Ігри заздалегідь визначені. 2-3 гри команда суперника набагато сильніша, це розчаровує, а потім одна гра дуже легка, вона просто нудна. 57-60% перемог – це найкраще, на що можна сподіватися. Я щойно грав у гру, в якій 2 постріли до перемоги незрозуміло, мої гармати почали пропускати ціль, що вони влучали 3-4 рази раніше... Хоча НЕ рухалися ми обох... розчарування. Не звертайте уваги на гарну гру. Покупки, які претендують на видалення реклами, не видаляють додавання. Контейнери дають вам тільки те, що у вас є.
На початку хороша гра та має виживання, чесний геймплей. Легко виграти. Але стаючи сильнішим, несправедливим ігровим процесом, завжди вмираєш і не виживаєш. Боти не борються чесно. Купуючи контейнери, даруєш погані речі, жодні кораблі не показують і не дарують тобі. Ця гра дозволить вам відчувати себе завжди програними і принесе вам поразку. Ця гра робить нас важче бути сильнішими. Перед суперкораблями. Легко вбити своїм слабким кораблем. Боти - шахраї, немає чесного ігрового процесу. Ця гра зовсім не гарна
Гра чудова! Ремонтні цикли можуть бути швидшими. Легендарні кораблі мають бути трохи легше отримати, особливо для тих, хто грає і не має постійних коштів на їх придбання!!
Гра не плохая, але є кілька мінусів. 1) після кожного боя показується реклама, що сочасно починає сильно збиватися 2) часто спостерігається жёсткий дисбаланс типу гри 5 на 7, або з однієї сторони корабля більш низького класу, ніж з іншої. 3) є топові кораблі та прапори, які дають їх власнику помітну перевагу, але купити їх можна тільки за реальні гроші, що дає пожертвувати помітне перевагу
Тож у мене була ця гра досить довго, карти застаріли, і я пам’ятаю, що кораблі були організовані, але тепер вони змішалися, і це схоже на те, чому ти зіпсував свою гру. Крім того, це весело
Дуже багато пам'яті бере
фффффффффуууууууууууууууу
Вилітае фу
Я не думаю, що гра є багатокористувацькою взагалі. Я зіграв 50 матчів, і всі вони з A.I. гравців. Крім того, потрібно шалено багато часу, щоб отримати кращі кораблі. Ранг 4 має перші хороші кораблі в грі, і мені довелося витратити майже півмісяця, щоб дістатися до R 4, і я навіть не згадав про вартість. Найкращі кораблі є преміальними, а гідні, за оцінками, отримують від 6 до 8 місяців, якщо ви не витрачаєте гроші. Поганий досвід
Ось вам і Cube Software, я дам вам 5 зірок, але, будь ласка, чи можете ви додати більше кораблів і виправити свій алгоритм для рівнів гравців, дуже важко боротися з гравцями з рівнем >50, поки ви все ще застрягли на рівні <10. будь ласка, виправте це. і, будь ласка, додайте HMS HOOD, WARSPITE, VANGUARD або в основному ENGLISH Battleship, чому? Тому що ми любимо історію цих англійських лінкорів, і якщо кораблі будуть додані, я обіцяю вам, що витрачаю більше грошей на цю гру, тому що я люблю її
Оновлення чудове, але тепер я не можу вступити в той час, що постійно вибиває з гри.